KARTÁŘSKÉ FÓRUM - Povídání nejen o kartách

PŘED VSTUPEM DO PORADNY SI - PROSÍM - PŘEČTĚTE PRAVIDLA PORADNY. PŘÍSPĚVKY, KTERÉ JE NEAKCEPTUJÍ, BUDU IGNOROVAT. Další podrobnosti o kartách a výkladech můžete najít na: http://www.spimajim.nazory.eu/

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> KARTY LENORMAND -> Lenormandky cvičně

1, 2, 3, 4 | Další | Poslední

1. woman
    Neregistrovaný
    # 29. 7. 2010 21.11 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Ahoj děvčata, líbí se mi způsob, jakým si Helča s Anay procvičují cikánky, a tak tady hážu rukavičku s návrhem zavést něco na ten styl i s lenormandkama. Samozřejmě pokud Spim nebude tohle brát jako prohřešek proti pravidlům... Doufám, že s návrhem uspěju
  2. woman
    Neregistrovaný
    # 1. 8. 2010 12.10 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    se mi začíná dělat veliké nepřehledné mračno na mém čele... nikdo holky? Tak na to to půjdu konkrétně...

Otázka - co se mnou má zažít ještě on - dáma - měsíc - srdce - tazatelka se ptá na muže, se kterým není ve vztahu. - není jisté, zda ona bude ženou jeho srdce... má interpretace...
    Děkuji vám za náhledy a pokusy...
    Hezký dník všem
  3. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 5. 8. 2010 19.39 | Odpovědět Windows Vista Chrome 5.0.375.125
    čau woman,

do lenormandiek síce moc nefachám, ale myslím si, že tam bude nejaké váhanie z jeho strany, áno nie, možno nejaké opatovné návraty a zase rozchody, proste húpačka, raz hore, raz dole. Asi ten pán nebude vedieť, čo chce.
  4. woman
    Neregistrovaný
    # 7. 8. 2010 14.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Čau Zuzi, díky moc za reakci, už jsem myslela, že se nikdo nechytne... Z jeho strany myslíš, protože je tam dáma a že je otázka položená takto? Mě připadá, že bude mít čiste zmatek v citech ohledně této ženy... ale takový utrápený zmatek...

Jak moc se zabýváš Lenormandkami? Hledám tady partačku pro procvičování...
  5. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 11.02 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    No, brala som to tak, že čo ešte má zažiť on, dáma - ona luna - váhanie, premenlivosť a srdce - city, brala som to z jeho pohľadu.

Lenormandkami sa nezaoberám takmer vobec, občas tu zabrúsim na fóre na výklady a sem tam do toho šprtnem, ale vlastnú sadu kariet nemám.

Každopádne nikdy neodmietnem sa niečomu novému priučiť, tak ak budeš mať nejaký výklad, klop to sem, rada si ponamáham tie malé šedé bunky :-)))

Čauky, Z.
  6. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 15.30 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Tak mi to nedalo a vyložila som si ako sa mi bude dariť v práci do konca týždňa. Na nič zásadnejšie sa mi akosi momentálne vykladať nedá, mám pomerne nudný život .-)))

padli Ptáci Mraky Dáma.

videla by som to na nejakú slovnú roztržku, prípadne dosť stresu v práci, asi tak zhruba do stredy. Potom to pominie, mraky sú k dáme svetlým, situácia sa zlepší a zvyšok týždňa ubehne v normálnom stereotype.

Tak uvidíme, ako ten online výklad vyjde. Máš vlastnú sadu, alebo sa spoliehaš na online výklady? Vychádzajú ti? Ja som voči tomu tak trošku skeptická, ale nejak som to ešte neskúšala, tak uvidím.

7. woman
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 19.27 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Ahoj Zuzi,

mám vlastní sadu lenormandek i tarotu, on-line tahám cikánky. Budu ráda, když se to tady v rámci lenormandek trochu rozjede :-).

Tu kombinaci bych přečetla podobně jako ty, něco tě rozčílí, vykolejí, naruší tvou pohodu a možná i tvou nudu, ale nebude to nic vážného, jak to rychlo přišlo, tak to i rychle přejde a nakonec budeš opět v pohodě...

Teď já, smím-li. Ptala jsem se, jaký má ke mě postoj moje bývalá kamarádka - kotva, myši, lilie... Víš, z té lilie jsem naprostý jelen, co asi může znamenat lilie u dvou žen. Možná bych to přečetla tak, že i když veškeré spojení se mnou je přerušeno, ztraceno, odkousnuto, tak i přesto mě má asi ráda, pokud tedy vezmu v úvahu čistotu a nevinnost lilie... Nedokážu si totiž lilie vyložit nějak negativně...

Měj se, pa
  8. woman
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 19.33 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Hm, teď mě k tomu napadlo něco jiného: je zarytě přesvědčená o tom, že nejsem žádný svatošek, nedůvěřuje mi, zklamala jsem ji nějak. Takže spíš si myslím, že to bude ta negativní varianta...
  9. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 20.31 | Odpovědět Windows Vista Chrome 5.0.375.125
    Čauky,

tak neviem ako moc ste boli kamarátky, ale robí to na mňa dojem, že ti dosť verila, považovala ťa za stálu kamarátku - kotva, sklamala si ju, dosť ju to vnútorne zasiahlo-Liliu vnímam okrem iného ako vnútro, dušu, a tu to može znamenať ranené city. Takže si myslím, že tam vo vnútri chová nejaký pocit krivdy, s tými myšami by to mohlo celkom sedieť.
  10. woman
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2010 20.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Wow, jsi šikovná Zuzi, tak vidíš, nakonec to ovládáš víc než já, ale v podstatě jsme se asi shodly na tom, že jsem ji nějak zklamala a že mě měla dost ráda. To vím, situace taková byla, akorát je třeba zmínit, že jsem ptala na její postoj, tudíž je to jen její názor, můj názor na to, co se stalo, je úplně opačný, konkrétně, že mě zklamala ona. Každá to vidíme ze svého úhlu pohledu. Je to už nějaký pátek, ale dneska jsem si na ni vzpoměla, tak mě to zajímalo... Ve finále jde teda o to, že my dvě jsme to rozlouskly .
    Vďaka , maj sa...
  11. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 10. 8. 2010 8.55 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Chichi, to vieš, cudzí výklad, tam je človek múdry ako Šalamúnove gate, ale akonáhle vykladám sebe je to horšie. Ale tu to sadlo pekne.

Tak ďaľší oriešok. Včera som si vykladala ako sa nám bude dariť finančne.
    Padlo Kríž, Srdce, Pán. Prečítala som to tak, že to, čo nás trápilo sa ukončuje a od toho mojho príde niečo, čo poteší. Bol včera na pohovore ohľadne lepšej práce a mali si ho pozvať v piatok na druhé kolo. Ani nie hodinu po pohovore mu volali, že ho chce vidieť osobne manažer toho oddelenia. Sú dohodnutí na štvrtok. Tak som si ťahala tri s otázkou ako sa bude vyvíjať situácia vo štvrtok ohľadne tej práce.
    Padlo Hvězdy, Kosa, Lilie.

No. Možno je v tej mojej interpretácii viac zbožného priania ako reality, ale: Hvězdy, príležitosť, nádej niekam sa posunúť, ktorá naberie nečakaný a prekvapivý spád - Kosa, doslova blesk z jasného neba, ktorý bude mať priaznivý koniec, veľmi poteší - Lilie. Tak som na to zvedavá. :-))) Bude rýchla spatná vazba, tak uvidím ako moc som múdra :-))))))))

Pá. Z. :-)
  12. woman
    Neregistrovaný
    # 10. 8. 2010 12.15 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Ahoj Zuz,

tu první kombinaci bych viděla skutečně tak, že vám skončí období strádání, možná se vyřeší i nějaké dluhy, protože se začne manželovi dařit, on je zřejmě ten, kdo přináší hlavní podíl peněz... Ta druhá kombinace - no, já si myslím, že se právě jeho naděje nenaplní, podle mě ta šance nevyjde, a bude ho to mrzet.. Anebo bude to opravdu překvapivě rychlé řešení v jeho profesním životě směrem k lepším zítřkům. Pokud je ta kosa mezi dvěma docela pozitivními kartami - hele ale mě už hvězda padla dvakrát na rochod, tak spíš bych se přikláněla k té negativní variantě :-(.

Hezký den...
  13. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 10. 8. 2010 13.32 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Čau Žena:-)

ja som od prírody viac optimista, takže je dosť možné, že som si to primaľovala viac naružovo:-) Samozrejme, že možeš mať pravdu a dopadne to tak, že si bude robiť nádeje - Hvězdy, ale rýchlo vytriezvie - Kosa a bude ho štvať, že to nevyšlo -Lilie. Tak som na to fakt zvedavá. Mýlia ma práve tie dve pozitívne karty. V Lenormand mám problém vnímať ten oslabený resp. menej dobrý význam inak peknej karty. Ale dozvieme sa to rýchlo, tak to bude užitočná škola.

Pá Z.
  14. woman
    Neregistrovaný
    # 10. 8. 2010 23.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.8
    Ahoj Zuz,

no však uvidíme, ako sa to bude vyvíjet... Ještě mě napadlo, že si bude dělat o té pozici buhvíjaké naděje a že ty představy nakonec nebudou podle jeho gusta...

Každopádně, zde oriešok pre ťeba: Prečo sa mi jedná známa - kamarádka - přestala ozývat /jiná kamarádka/.
    Ručně - kříž měsíc dáma,
    online - ptáci kniha hvězdy

No schválně, co tě napadne, já svůj komentář nechám na potom . Papí
  15. Zuzana
    Neregistrovaný
    # 11. 8. 2010 11.38 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Teda, baba jedna ty mi dávaš:-)))

S chuťou do toho. .-)))

Tú prvú kombináciu by som čítala, že ukončila komunikáciu na základe nejakého bludu, nejakej nepravdy, ktorú sa buď dozvedela, alebo si nejaký fakt vyložila po svojom (nikdy nevieš komu sa čo ako pohne v makovici) a preto sa ti neozýva.

Tá druhá kombinácia je zaujímavejšia :-) Niečo ju rozrušilo - Ptáci, na základe nejakej skrytej komunikácie - Kniha a sposobilo to náhly chlad - Hvězdy.

Ja si nemyslím, že by si sa stala nejakou obeťou lži alebo zámerného ohovárania, to by asi padali iné karty. BuĎ mala o tebe buď nejaké nereálne predstavy alebo očakávania, ktoré sa nenaplnili, alebo sa dozvedela niečo, s čím nevie naložiť a radšej sa s tebou nebaví.
    Dobrá je tá kombinácia Kniha Hvězdy nejaké skryté tajomstvo, ktoré nemože byť povedané.
    Tak som na to zvedavá:-¨)

Čau Z.

1, 2, 3, 4 | Další | Poslední

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> KARTY LENORMAND -> Lenormandky cvičně

Tagy:

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo čtyřista čtyřicet tři:
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo