KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> POVÍDÁNÍ O VŠEM MOŽNÉM I NEMOŽNÉM -> příspěvky ve foru
-
Saleina
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 12.33 | Odpovědět
Ahoj, zjistila jsem, že všechny příspěvky, co jsem dávala do poradny pod registrovanou přezdívkou zmizely s odůvodněním, že požadovaná stránka neexistuje, přitom příspěvky ostatních se mi zobrazují normálně
Nevím, jestli se to takhle špatně zobrazuje jenom mně nebo i ostatním...anebo jestli jsem za něco nedostala nějaký blok, opravdu netuším, kde může být chybka. Může někdo nahlídnout, jestli mu jde můj dnešní příspěvek přečíst?
Moc dík S
. -
Saleina
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 12.34 | Odpovědět
Hm - když nejsem pod registrací, jde to normálně...co nechápu je, že zmizely i staré příspěvky v diskuzích, co jsem založila... -
Daniela
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 12.47 | Odpovědět
Ahoj, mohu přečíst Tvůj příspěvek z 12:33 i z 12:34. -
Saleina
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 13.11 | Odpovědět
Moc díky, tyhle příspěvky se mi zobrazují taky, psala jsem je bez registrace - na registraci mám poslední založený příspěvek v poradně pro výklad karet z 12:20 -
Jarka
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 13.34 | RE: | Odpovědět
Taky se mi zobrazilo,že stránka neexistuje
.Tak se znovu zaregistruj a uvidíš.
-
Saleina
Uživatel
Věk: 32
Založeno: 29. 11. 2008 13.22
Tak to asi není u mě...no nevadí, budu zakládat diskuze neregistrovaná...zajímavé, že když písnu do diskuze k někomu jinému, nemizí to, ale když založím diskuzi pod registrací já, zmizne a to i rok staré příspěvky, které tam předtím normálně byly... myslíš že si mám udělat novou registraci s jinou přezdívkou a na jiný mejl?
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij... (J. Lennon) -
Saleina
Uživatel
Jo a moc dík, že jsi mi dala vědět
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij... (J. Lennon) -
spimajim
Administrátor
Věk: 39
Založeno: 11. 6. 2008 13.16
Saleino, tak jsem si dnes všimla nějakého příspěvku, který má v nadpisu smajlík, že se mi zobrazuje jakože stránka neexistuje.
Já s tímto nejsem schopna nic dělat a žádný ban nemáš, to by ses sem vůbec nedostala.
Chci Tě moc poprosit, jestli by ses mohla přihlásit na www.vsevjednom.cz - což je majitel a zřizovatel (programátor) fóra a tam jim to zkusila napsat - je tam rubrika "helpdesk" - v levé liště.
Mě by se to špatně popisovalo, když se to nestalo mě.
Jde o to, aby se to nestávalo častěji a třeba všem.
Mám podezření, že s tím něco vyvádí, protože nedávno se zase večer bláznilo na chvíli formátování.
Já jim to zkusim napsat také, ale asi bude lepší, když jim to napíše i někdo, komu se to opravdu stalo, ode mě to bude z druhé ruky.
Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní. -
Saleina
Uživatel
No, ty moje ostatní příspěvky zmizely už dávno - zjistila jsem to, když jsem chtěla posílat zpětnou vazbu a stránky s mými příspěvky sice byly v nabídce, ale po rozkliknutí neexistovaly, jinak příspěvky ostatních byly v pořádku....jenže reagovavat do diskuzí mi šlo normálně, takže jsem to neřešila. Až ted mě zarazilo, že mi nejde přes přihlášení diskuze vůbec založit.
Ok, písnu tam, snad se mi to nějak povede vysvětlit - vyhledala jsem si i odkazy na ty staré příspěvky, tak uvidíme
Měj se hezky, S
.
spimajim
Administrátor
Věk: 39
Založeno: 11. 6. 2008 13.16
Právě mi odepsali, že už to opravili - a ten příspěvek s tím smajlíkem v nadpisu se mi opravdu už objevuje.
Tak prosím zkus zkontrolovat ty starší příspěvky, jestli tedy jsou stále fuč nebo už je to všechno OK.
Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní. -
Saleina
Neregistrovaný# 19. 7. 2010 18.38 | Odpovědět
Tak už mi to opravili - mám radost, prý to bylo tím, že v názvu příspěvku nebyl žádný text...smajlík asi nestačí
-
Saleina
Neregistrovaný# 21. 7. 2010 13.49 | Odpovědět
I ty staré příspěvky tam zase mám...
Dík za radu a pomoc
KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> POVÍDÁNÍ O VŠEM MOŽNÉM I NEMOŽNÉM -> příspěvky ve foru
RSS tohoto tématu