KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> PORADNA PRO VÝKLAD KARET -> Výklad cigánok
Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 | Další | Poslední
-
Helča
Neregistrovaný# 28. 7. 2010 22.31 | RE: | Odpovědět
Ahoj Anay,
mám se celkem fajn :) Přemýšlím nad tou zapeklitou otázkou má mě rád?
myšlenky - vdova - roh hojnosti - na % karty neodpovídají, ale symbolika vede do minulosti a ke smutku (vdova), nevykládala jsi to v době, kdy jste měli nějakou krizi? Pak on by mohl neustále přemílat v hlavě, jak to bylo dřív a trápit se tím.
Tvůj výklad je naprosto perfektní :) Moc se mi líbí, jak jsi to rozdělila na to, jestli jde o vztah trvalý nebo začínající.
Líbí se mu fyzicky: žárlivost - vdovec - milenka - na % je to ne, řekla bych, že on jejím svodům (fyzickým přednostem) nepodléhá, i když ho asi znejistěla (neprovokuje ho náhodou?)
Teď jedna pro tebe: chce se s ní vyspat? zloděj - poselství - kněz
Velkou tabuli neumím, to si ani netroufám. Já nejčastěji vykládám 3 na otázky a vztahovou devítku nebo 7 karet na vývoj situace.
Měj se hezky a těším se na další společné vykládání :)
Helča -
woman
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 10.45 | Odpovědět
Ahoj holky, vaše pojetí procvičování mě zaujalo. Pro mě škoda, že necvičíte s lenormand. Můžete mi poradit - miluje ji - faleš - důstojník - cesty - já myslím, že ne, ale možná přijde nějaká změna...
Díky moc
-
Helča
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 11.24 | RE: | Odpovědět
Ahoj Woman,
miluje ji? faleš - důstojník - cesta - myslím, že ji nemiluje, vztah k ní má pod kontrolou, spíš bych řekla, že se jí snaží nějak využít, city tam nejsou, pokud by s ní něco měl, tak z vypočítavosti, ovládá ho rozum.
Hezký den,
Helča -
Anay
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 20.59 | Odpovědět
Ahooj Helči:)
rada ťa znova čítam :) a ďakujem za tvoju pochvalu :)
* Áno, vykladala som si to v období krízy, ale určite to nemalo nič s partnerkou z minulosti... možno nachvíľu oľutoval, že si so mňou začal. Ale sme stále spolu a je to fajn tak ako sa len v našej situácii dá ...:)
*Čo sa týka toho: Líbí se mu fyzicky: žárlivost - vdovec - milenka - na % je to ne, řekla bych, že on jejím svodům (fyzickým přednostem) nepodléhá, i když ho asi znejistěla (neprovokuje ho náhodou?...........áno, provokuje ho veľmi veľa a podľahol jej,resp. neodolal... sú milenci....
Ja som skúsila tú tabuľu, ale kukala som jak puk na to.... radšej s tým ešte 5 rokov počkám.....
* chce se s ní vyspat? zloděj - poselství - kněz ... absolutne neviem ako to mám vyložiť....kňaz je veľmi silná karta, podľa mňa karty nehovoria, že nechce, ale pôsobí to na mňa, akoby tie karty hovorili niečo tej pýtajúcej sa...naozaj neviem....napíš, akoby si to vyložila ty, prosím.
Ďakujem aj tebe ..pekný večer :)
-
woman
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 21.07 | Odpovědět
Hezký večer holky...
Helčo díky za odpověď, Anay, potěšil by mě i tvůj názor...
Mám tady ještě dvě lahůdky - líbí se mu fyzicky - smrt, peníze, cesta - přemýšlí o tom, že by ji chtěl získat...
Má ji rád - roh hojnosti, naděje, důstojník - tady nevím...
Díky mocinky...
-
Anay
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 21.20 | Pre Woman | Odpovědět
Ahoj Woman, ďakujeme :)
skúsim aj ja, aj keď Helča je v tom dlhšiee :)
miluje ji? faleš - důstojník - cesta
* poľa mňa tu o citoch nič nie je, tiež si myslím, že sa hrá na niečo, na nejakého
velikána, resp. vytvára nejakú falošnú ideu veľkosti a stability, ktorá je pevná.
Ešte sa mi tam zdá, že by bolo iné vysvetlenie, len ho neviem sformulovať, niečo, ako nie, ale jeho falošné velikáčstvo je možné, že je na ceste k zmene??? ...:)
ale myslím si, že odpoveď je asi NIE.
papa -
woman
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 21.24 | Odpovědět
Anay, jakože ona mu dává jeho egu růst, ale takový ten neoprávněný růst, že v podstatě na to nemá být tak namachrovaný, ale jen si na to hraje? To by mohlo sedět - ale i to, že se mo možná mění. Zkusíš i ty druhé kombinace prosím? -
Helča
Neregistrovaný# 29. 7. 2010 23.09 | RE: | Odpovědět
Ahoj Anay a Woman,
zdravím vás a jsem ráda, že se tu vyvinula tak plodná diskuze
Anay: pokud jsi vykládala v krizi, pak je to jasné - on byl smutný a ohlížel se do minulosti - ale vašeho vztahu, žádná jiná ženská v tom neměla co dělat; prostě uvažoval to bylo tak hezký a teď se to zkazilo ... ale hlavně, že jste to ustáli :)
takže podlehl :) tak v tom případě, že ho provokuje a jsou milenci, tak by se to dalo vyložit tak, že on se snaží, aby mu to moc nepřerostlo přes hlavu ...
Ono je k těm výkladům potřeba znát i okolnosti - jestli už jsou ve vztahu, milenci, nebo to jen vypadá, že má zájem, podle toho se liší i interpretace.
A teď to poslední: chce se s ní vyspat? zloděj - poselství - kněz, to je jedna z nejtěžších otázek, co jsem v poslední době luštila. Jde tam o kamarádství, kdy on má takové narážky, prostě mu není lhostejná a líbí se mu. K ní se vztahovala i ta otázka miluje ji. Já bych to vyložila tak, že on se zatím nechce okrást o to sbližování, poznávání, zatím se drží na uzdě. Že by bílá vrána? takových chlapů dneska moc není. Ale jistá si vůbec nejsem.
Miluje ji? faleš - důstojník - cesta - pokud se ptáme na city, odpověď se musí vztahovat k otázce, je jedno, že tam nejsou vysloveně citové karty. I důstojník nějaké city má, ale má je pod kontrolou, faleš taky zabarvuje city.
Napadlo mě ještě vysvětlení, že on se před ní staví do nějaké pózy za účelem, aby něčeho dosáhl, na tu cestu asi chtělo doložit - kam ta cesta povede.
Woman: to jsou opravdu perly
, ale pokusím se
líbí se mu fyzicky? smrt - peníze - cesta - ano líbí se mu, je pro něj příjemnou změnou někoho takového potkat
má ji rád? roh hojnosti - naděje - důstojník - ano má ji rád, vkládá do vztahu s ní naděje, vztah má pod kontrolou a může být dominantní
Tak hezký večer a těším se na další výklady,
H.
-
DIAZOVA KATERIN
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 0.14 | dobry vecer | Odpovědět
chtela bych se zeptat na sve zdravy dekuji -
woman
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 12.12 | Odpovědět
Wow... Helčo moc díky, jsi moc šikovná, skoro mi připadá, že máš rentgenové oči jako Spim
. S tím důstojníkem - on se může stavět do pozice, že ji má pod kontrolou, že ji neřeší, ale nemusí to tak být. Je to jeden z těch, který nic nepřizná... Ale ten zbytek zřejmě sedí. Moc mě mrzí, že tohle nemůžem probírat v lenormand
. Napadlo mě na ty cesty doložit až posleze, ted nevím, zda to má cenu ještě...
Hezký den...
-
Anay
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 12.43 | pre Woman | Odpovědět
Ahoj Woman,
myslím, že súhlasím s tým posledným, čo napísala Helča, hrá sa na velikána, strúha takú pózu, že je nad vecou, ale je tam tá cesta...tá mi prijde, že je tam možnosť zmeny tej jeho pózy, že už je to v behu, len nevieme, akým smerom....odpoveď možno môže byť aj, že sa hrá na to, že ju nemiluje :) čiže ju vlastne miluje :))) a hrať dlho sa nedá:)
pekný dník želám -
Anay
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 13.08 | Odpovědět
Ahoj Helči,
* súhlasím, určite je najlepšie vedieť aj okolnosti, pokiaľ nie sme jasnovidci, je tam X možností, ako výklad vysvetliť, ak vieme veci okolo situácie, hneď to dáva konkrétny zmysel. ja napríklad nerada vykladám kamarátkam, pretože keď neviem čo a ako, len tak tápam, a mám dojem že mi to nejde, keď sebe, tak väčšinou mi všetko dáva zmysel, pretože poznám situáciu skoro dokonale :))
* S tým dôstojníkom som to tak myslela, že karty nehovoria podľa mňa nič o citoch, teda či ju miluje alebo nie, je to také neutrálne, nie že dôstojník nemôže mať city, každý má city, ja len že karty tu podľa mňa neopovedajú na tú citovú otázku....zahovárajú:)) veď ani nevieme povedať , či áno alebo nie....len tápame a dedukujeme....
* čo sa týka toho, či sa s ňou chce vyspať.....myslím, že si to asi vyložila skvele...nechcem prepísknuť.... posolstvo môžeže brať aj ako novinku, čiže možno aj niečo nové, nie? - čiže ako si to ty nazvala, to spoznávanie, zbližovanie....potom mi to dáva zmysel aj k tej otázke či ju miluje:)
* btw. podľa mňa pýtať sa či ju miluje a nie sú ešte ani vo vzťahu je doť také kontroverzné...láska prichádza po čase, najprv je zaľúbenosť, ja osobne sa aj teraz po 4 - 5 mesiaoch vzťahu pýtam, či je do mňa zaľúbený, alebo očarený, či sa mu páčim, či ho priťahujem.... na lásku sa mi zdá stále skoro...ale to je iba môj osobný názor a skúsenosť... preto niekedy karty tak divne neurčito na ňu reagujú.
Čo myslíte holky vy? :)
maj sa krásne zatím -
Anay
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 13.31 | pre Woman | Odpovědět
Zdravím Woman znova :)
skúsim aj ja, ak môžem :)
* má ji rád? roh hojnosti - naděje - důstojník
= má ju veľmi rád, vkladá do nej svoje nádeje, ale snaží sa mať sa pod kontrolou,
kontroluje sa,hlavne svoje city /neviem či sú vo vzťahu/ myslím, že to ani neukazuje na vonok, ako ju má rád,určite sa snaží pôsobiť skôr rozumne...a ako písala Helča, je tam asi možnosť tej dominancie
* líbí se mu fyzicky? smrt - peníze - cesta
= áno, udiala sa v ňom nejá zmena, na základe ktorej sa zmenil jeho pohľad na ňu,
začala sa mu páčiť, podľa mňa aj dosť - peniaze ako karta bohatsva, obohatenia, pokladu - a jeho pohľad na ňu sa vyvýja pozitívnym smerom... ale ako skončí, nevieme :)))
Ja by som si to takto nejako vyložila :)
paaapaaa -
Anay
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 13.55 | Odpovědět
Helči moja, ešte k tomu som chcela....
Líbí se mu fyzicky: žárlivost - vdovec - milenka = takže podlehl :) tak v tom případě, že ho provokuje a jsou milenci, tak by se to dalo vyložit tak, že on se snaží, aby mu to moc nepřerostlo přes hlavu ...
= ano to je pravda, a aká je potom odpoveď? že áno, páči sa mu fyzicky, ale bojuje a snaží sa tomu nepodľahnúť?
ďakujem
paa -
woman
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 14.22 | Odpovědět
Mocinky děkuji holky... Uvidíme časem... jak by chtěl, aby se k němu chovala - milenka, kněz, cesta... ve vztahu nejsou jen uvádím, já v tom vidím, že by chtěl, aby byla aktivnější, anebo aby k sobě našli cestu rozumově i intimně...
pá
Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 | Další | Poslední
KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> PORADNA PRO VÝKLAD KARET -> Výklad cigánok
RSS tohoto tématu