KARTÁŘSKÉ FÓRUM - Povídání nejen o kartách

PŘED VSTUPEM DO PORADNY SI - PROSÍM - PŘEČTĚTE PRAVIDLA PORADNY. PŘÍSPĚVKY, KTERÉ JE NEAKCEPTUJÍ, BUDU IGNOROVAT. Další podrobnosti o kartách a výkladech můžete najít na: http://www.spimajim.nazory.eu/

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> POVÍDÁNÍ O LÁSKÁCH A VZTAZÍCH -> Má mě rád?

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4

1. havannah
    Uživatel

Věk: 40
    Založeno: 2. 1. 2010 19.23
    # 28. 6. 2010 18.29 | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Daška nestáva sa mi to vo vzťahoch,stalo sa mo to teraz iba s týmto mužom a môžem povedať,lúbila som ho.Dala som mu voľnosť tak ako to chcel a dufala som,že teda bude šťastný inde ale podla toho čo viem,tak stále šťastný nieje a stále odkedy sme sa rozišli je sám a zakaždým,keď mu opäť nevyjde pokus nadviazať vzťah....akási náhoda mi ho privedie do cesty a postaví oproti mne. A to akurát vtedy,keď ja už si myslím,že je to ok,že už som s tým vyrovnaná..a potom stojím pred ním a cítim,že vyrovnaná s tým niesom. Netúžim ho vlastniť a nepokúšam sa o obnovu vzťahu, len tie spomienky milá Spim,ked len ja viem čo bolo,,,a viem,že tak ako jeho som nelubila ani svojho byvaleho manžela...tie spomienky ma bolia,že som oproti nemu a nemože sa z toho už nič vrátiť hoci niekedy si veľmi želám aby sa to ešte nejak dalo dokopy...skrátka tento vzťah so mnou veľmi zamával,asi som sa s tým ete nevyrovnala,snad preto,že z mojej strany to bolo naozaj silné. Ďakujem Vám za vaše vyjadrenie sa k mojim písmenkám,všetko by bolo OK nebyť toho,že mi je ten človek posielaný do cesty..
  2. spimajim
    Administrátor

Věk: 39
    Založeno: 11. 6. 2008 13.16
    # 28. 6. 2010 20.44 | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Nu a právě o to jde - být prostě jen ráda a vděčná, že Ti ten člověk přišel do cesty a že jsi s ním mohla zažít mnoho hezkého.
    Ne na to hledět jako na příkoří.
    Je to jen změna optiky.
    Netrápit se proto, co nemám.
    Ale být šťastná za to, co se mi dostalo.
    Příčina mnohé bolesti je v tom, že se soustřeďujeme jen na to, co chci mít a co jsem nedostala - chci, aby se to dalo dokupy a ono nic, takže co, takže se trápím.
    Důležité je, soustředit ase na to, co jsem ani nechtěla a přesto dostala - mohla jsem někoho milovat a mohu ho milovat i dál, můj život by byl bez toho zážitku prázdný.

Víš co, zkus prostě před spaním poděkovat za to, že jsi ho potkala a pořát mu štěstí. A nic víc. Pokud to vydržíš dělat nějaký čas a pokud na to budeš myslet upřímně, mělo by se Ti zanedlouho ulevit.

Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní.
  3. woman
    Neregistrovaný
    # 28. 6. 2010 22.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.19
    Tvá slova je radost číst Dášo. Je v nich spousta pravdy. Je jen na nás, jestli nás takové situace posílí, nebo srazí na kolena. My nemůžem vědět, co je pro nás v danou chvíli "to pravé", i když si kolikrát myslíme, že je to zrovna to, co nemůžeme mít. Ono to jde, milovat někoho a nemoct s ním být. To je právě ta nezištnost.
  4. DasaK
    Uživatel

Věk: 36
    Založeno: 3. 2. 2010 12.31
    # 29. 6. 2010 6.59 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Myslím, že bych k tomu asi nic nového nepřipsala, asi bych jen opisovala jinými slovy co už jsem psala. Mám pocit, že Ti Havannah pomůže hlavně čas... Když člověk cítí bolest v srdci, nemůže se podívat na situaci z odstupu, věřím že až uplyne potřebný čas, budeš sama vědět co a proč Ti všichni píšeme.
    Člověk Ti je posílaný do cesty aby sis něco uvědomila i aby Tě to vyzkoušelo.
    Já sama jsem také měla před pár lety vztah s mužem, o kterém bych psala podobně jako Ty... samé krásné věci, že je to to nejlepší, ten muž je to nejlepší co mě mohlo potkat. Ten nejlepší muž "na světě" mě opustil. Ne kvůli jiné ženě, ale kvůli tomu, že mě začal vnímat místo své lásky spíše jako kamarádku a "terapeutku".Já jsem to dlouho nemohla pochopit a přijmout, asi rok jsem "čekala" že si to rozmyslí, že mu to dojde, že my dva k sobě patříme. Rok nekonečných karetních výkladů, kdy už karty dávno mluvily zcela nesouvisle...
    Po čase došlo k idealizování. Už jsem zapoměla na to špatné a přikrašlovala jen to hezké co bylo. Pozvolna to ale umiňovalo, jelikož mi docházelo že další dějství asi nepřijde anebo pokud přijde takto to být nemůže.
    A pak to opravdu přišlo. Ale zcela jiné dějství se zcela jiným mužem, se kterým jsem dosud, podle zcela jiných pravidel. Definitivně přemazal všechny pásky toho původního "nejlepšího muže na světě" téměř po prvním setkání...
    Ten původní muž na kterého jsem tolik čekala se opravdu po čase chtěl vrátit... v době kdy jsem pustila své chtění, začal mi být jedno a já o něj už vůbec nestála...
    Celé tento reálný příběh se nechá shrnout do jedné věty: Někdy je dobré vzdát se toho dobrého a počkat si na to ještě lepší...
    Woman děkuji.
  5. flyby
    Neregistrovaný
    # 29. 6. 2010 9.38 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.3
    Já bych jenom doplnila, že jsem se jednu dobu bála něčeho "pustit", protože to bylo tak krásné a skvělé. Pomohlo mi si uvědomit, připustit, mít naději, že třeba může přijít něco ještě krásnějšího a skvělejšího, i když jsem si to v tu dobu vůbec neuměla představit.
  6. woman
    Neregistrovaný
    # 29. 6. 2010 12.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.19
    Jo, přesně tak, jak dámy píšou. Vnímání reality a svých vlastních pocitů je v takových situacích zkreslené, věci nemusí být úplně tak, jak si zrovna teď myslíme, je třeba se toho pustit, mít k tomu pozitivní postoj, zbavit se sebelítosti a hořekování, změnit myšlení, přemýšlet o této věci jinak - ne že já jsem ho ztratila, už ho nikdy nebudu mít, proč on to tak necítí a já jo - ale smířit se s tím, že on má právo rozhodnout se jinak a přát mu to. Být vděčná za to, co máš, co jsi, za momentální okamžik, za nové příležitosti, za život. Směřovat svou energii jinam. Dělat něco, co ti nebo tvým blízkým přináší radost. Co tě naplňuje. Myslet na něj v dobrém, pozitivně, tak jak Dáša psala, chodí ti do cesty proto, že si NA TO MUSÍŠ zvyknout, bude tomu tak i nadále, trénuje tě to tak.
    Též jsem to tak měla... Bolí to, ale čas všechny hrany obrousí. Ej, též jsem nevěřila, a jde to jak po másle.
  7. havannah
    Uživatel

Věk: 40
    Založeno: 2. 1. 2010 19.23
    # 29. 6. 2010 19.55 | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Dievčata dakujem Vám všetkým za Vaše názory:)
    Som veľmi rada,že som v minulosti túto stránku objavila:)
    Želám mu len to najlepšie,ako napísala Spim a aj Dáška, budem ho lúbiť a pritom ho nebudem chcieť vlastniť a radovať sa z toho,že som dostala šancu prežiť krásne chvíle a dúfať,že s iným...možno...časom...až sa s týmto vnútorne vyrovnám zažijem ešte niečo krásnejšie:) Lebo necítim k nemu nenávisť za to,že si vybral inú cestu a mňa na nej nechcel,v tom je tá láska krásna a zvláštna,že aj napriek tomu,ako ma to bolelo som ho nechala ísť,pustila som ho od seba preč,čo iné mi ostávalo však :-) Ale aj ked na neho myslím,je to v dobrom. Nedokážem nenávidieť. Všetko to chce asi ovela viac času než ako som si ja myslela,že už je to za mnou..tak mi držte palce:-)
  8. spimajim
    Administrátor

Věk: 39
    Založeno: 11. 6. 2008 13.16
    # 30. 6. 2010 10.03 | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0

Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní.
  9. olihen
    Neregistrovaný
    # 5. 7. 2010 14.59 | prosba | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    dobrý den, chtěl abych vědět, jak se bude vvíjet můj vztah s mužem, se kterým jsem se seznámila letos v dubnu.děkuji
  10. Daniela
    Neregistrovaný
    # 5. 7. 2010 20.43 | RE: prosba | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Musíš si sama vyložit, tady Ti nikdo nevyloží, maximálně pomůže s interpretací Tvého výkladu .
  11. olihen
    Neregistrovaný
    # 5. 7. 2010 22.04 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    dík za odpověď, já bych čekala
  12. Daniela
    Neregistrovaný
    # 6. 7. 2010 6.38 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Založ si nové téma SVÉ, protože Ty ses navěsila pod cizí rozhovor. Zkus si vyložit na tu svoji otázku tři karty. Tady se předpokládá, že máš své, pokud ne hoď si v poradně on-line, vypiš karty k dotazu a pak počkej, kdo se Ti ozve na pomoc s interpretací. Očekává se, že se pokusíš sama napsat, jak karty cítíš .

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> POVÍDÁNÍ O LÁSKÁCH A VZTAZÍCH -> Má mě rád?

Tagy:

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sto sedmdesát :
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo