KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> TABULE CTI A HANBY -> Kartářka
-
LadyG
Neregistrovaný# 2. 3. 2010 10.30 | poradna | Odpovědět
Hezký den,
kdyby jste někdo potřeboval konkretní radu, mám dobrou zkušenost s kartářkou paní Danou (www.spravnoucestou.cz), kde má otevřenou on line poradnu zdarma a obratem odpovídá, takže nemusíte na své odpovědi douho čekat. samozřejmě se nejdená o podrobné výklady, ale určitě to člověku pomůže srovnat myšlenky. -
spimajim
Administrátor
Věk: 39
Založeno: 11. 6. 2008 13.16
LadyG, díky za tip, ale při zadání té adresy se mi objevila stránka Microsoft pro handikapované. Kartářku tam nevidím.
Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní. -
spimajim
Administrátor
Věk: 39
Založeno: 11. 6. 2008 13.16
...aha, pravděpodobně Ti v té adrese vypadlo jedno slovíčko a bude to toto, ne?
http://www.spravnoucestou.estranky.cz/
Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní. -
ladyg
Neregistrovaný# 2. 3. 2010 14.18 | kartářka | Odpovědět
omluva, stránkymají znění www.spravnoucestou.estranky.cz to už by mělo být dobře. tak hodně štěstí při vyhledávání. myslým, že jméno kartářky je Dana Rýdlová, podle toho je také možné je vyhledat.L -
František
Neregistrovaný# 8. 3. 2010 10.30 | kartářka Brno | Odpovědět
Dobrá, opravdu dobrá kartářka z Brna: paní Kateřina, 608248444.
Osobní zkušenost, byl jsem u ní asi dvě hodiny, cena 300 -
Monika
Neregistrovaný# 29. 3. 2010 11.42 | Taky jsem si našla dobrou | Odpovědět
Má první zkušenost s kartářkou nebyla moc dobrá. Na nějakou dobu mě to odradilo, ale pak jsem se rozhodla nechat si vyložit od jedné, kterou mi doporučila kamarádka. Paní Gabriela mi vyložila přes email a trefila se ve všem. Nevím kolik času jí výklad zabral, ale tolik informací jsem ani nečekala. Byla jsem příjemně překvapená. Má individuální a citlivý přístup a není to vyhazování peněz. Má první kartářka mě stála 600 a informace které mi dala byly mimo mísu. Paní Gabriela vykládá za 200 a člověk nemá pocit, že hodil peníze z okna. Kdyby měl někdo zájem, tak její email je pythoness@email.cz -
Z.
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 8.44 | Kartářka | Odpovědět
Já jsem také našla dobrou kartářku - Jana Fialová a web je www.numerologie-brno.cz . Myslím, že ceny, které tu píšete, tak má tedy o dost dražší - bere si 300,- Kč na půl hodiny, ale musím říci, že mi její výklad hodně pomohl, ve všem se trefila a nebyly to žádné obecné informace, ale naprosto konkrétní, které nemohla vědět... Zkusím dát na pan Františka a zkusila bych ještě paní Kateřinu, tak sem potom napíšu, jaké jsem s ní měla zkušenosti. -
Stella
Neregistrovaný# 30. 7. 2010 9.31 | Odpovědět
budu ráda,když napíšeš o Katce z Brna, taky uvažuji,že se k ní objednám,ale mám to daleko. -
Iveta
Neregistrovaný# Včera, 13.40 | kartářka | Odpovědět
tak jak to dopadlo u Kateřiny??? Hodlám se k ní objednat...chodím již několik let k paní Šípkové z Vyškova...je výborná, ale čeká se na ni víc jak tři měsíce...a to se mi teď nechce...tak bych ráda vyzkoušela někoho nového...zatím dle přečtených referencí na více serverech to vypadá na paní KAtařinu.....napište kdo máte ještě zkušenosti, díky
KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> TABULE CTI A HANBY -> Kartářka
RSS tohoto tématu