KARTÁŘSKÉ FÓRUM - Povídání nejen o kartách

PŘED VSTUPEM DO PORADNY SI - PROSÍM - PŘEČTĚTE PRAVIDLA PORADNY. PŘÍSPĚVKY, KTERÉ JE NEAKCEPTUJÍ, BUDU IGNOROVAT. Další podrobnosti o kartách a výkladech můžete najít na: http://www.spimajim.nazory.eu/

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> PORADNA - PRAVIDLA -> PRAVIDLA PORADNY

1. spimajim
    Administrátor

Věk: 39
    Založeno: 11. 6. 2008 13.16
    # 4. 8. 2009 8.28 | Před vstupem do PORADNY se, prosím, seznamte s PRA Windows Vista MSIE 8.0
    Rubrika PORADNA PRO VÝKLAD KARET, kterou můžete najít na tomto Diskuzním fóru, není určena pro realizaci výkladů zdarma, ale pro konzultaci výkladů, které jste dělali vy sami.

Nevíte si rady s interpretací svého výkladu?
    Víc hlav víc ví a tak pokud Vás zajímá můj názor, ráda s Vámi Vaše karty proberu a sdělím Vám, co si o jejich významu myslím já.

Pokud chcete znát můj názor na interpretaci vašeho výkladu, tak uveďte otázku, druh výkladu (nejlépe s významy jednotlivých pozic), vytažené karty a váš názor na výklad. Na škodu není ani stručný nástin situace případně důležitých dějových okolností.
    U výkladů na vztah, prosím, uveďte, jestli se jedná o manželství, dlouhodobý vztah, počátek vztahu nebo vztah platonický a pod. - tato fakta výrazně ovlivňují interpretaci významu karet.
    Nekonzultuji výklady na zdraví!

Celkově nesmí počet vytažených karet přesáhnout počet 13 a z jednoho počítače smí být zaslán dotaz na jeden výklad týdně.

Budu velmi vděčná, když si na svůj nový dotaz otevřete nové téma a nebudete se zavěšovat do témat vytvořených někým před vámi - usnadní to orientaci v diskuzi.

DĚKUJI, ŽE BUDETE RESPEKTOVAT TATO PRAVIDLA A TĚŠÍM SE NA VAŠE OTÁZKY.

Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní.
  2. spimajim
    Administrátor

Věk: 39
    Založeno: 11. 6. 2008 13.16
    # 2. 7. 2010 16.21 Windows Vista MSIE 8.0
    Ahoj všem milým věrným (i těm nevěrným ) návštěvníkům fóra.

Poslední dobu ve mě narostla intenzivní potřeba si od karet na nějakou dobu odpočinout.
    Takže si vezmu karetní prázdniny.

Což znamená, že nějaký čas zde nebudu reagovat na žádné příspěvky.

Nevylučuji, že sem občas nahlédnu (pro pořádek) a dokonce nevylučuji, že mě něco zaujme tak, že zareaguji, ale nepočítejte prosím už s mou reakcí na každý výklad a ani na ni nečekejte.
    To vše až do odvolání.

Budu velmi ráda, když si zde po ten čas vystačíte beze mě a když zde zůstanou - nebo dokonce přibudou - odvážlivci, kteří se konzultací ujmou.
    Je to lepší škola, než když si člověk načte deset knih.

Všem přeji hezké léto a plno pěkných zážitků s kartami.

Život je jak vánočka, co chutná Ti a voní, přesně podle toho, co nasypeš si do ní.

KARTÁŘSKÉ FÓRUM -> PORADNA - PRAVIDLA -> PRAVIDLA PORADNY

Téma uzamčeno.
RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo